اخبار ويژه روزنامه‌هاي چهارشنبه

۱۴۰ بازديد
اخبار ويژه روزنامه‌هاي چهارشنبه

استفاده از چتر عارف براي احياي دو حزب منحله/روايت بركناري يك وزير/پيشنهاد وزير آموزش و پرورش درباره كشته شدگان راهيان نور

مهاجراني: مطهري گزينه خوبي براي ارشاد است،گنجي خاطرخواه گوگوش شده است؟،ادعاي فيگارو درباره سفر مخفي حسن روحاني به فرانسه،وضعيت حضور قاليباف در كابينه روحاني،سر زدن به والدين اجباري شد،پيشنهاد رحيمي به دولت يازدهم،گلايه نهادهاي نظارتي از يك ارتباط عجيب در توزيع دارو،دورخيز مديران احمدي نژاد براي حضور در دولت روحاني ،از مهمترين اخبار ويژه روزنامه هاي امروز هستند.
*كيهان

استفاده از چتر عارف براي احياي دو حزب منحله


اعضاي افراطي دو حزب منحله مشاركت و سازمان مجاهدين (انقلاب) عارف را فاقد ظرفيت تشكيل حزب مي‌دانند اما ايجاد حزب از سوي وي را فرصتي براي تجديد فعاليت‌هاي ساختارشكنانه خود تلقي مي‌كنند.

اخيراً در برخي رسانه‌هاي زنجيره‌اي خبري درباره احتمال تشكيل حزب موسوم به اميد ايرانيان از سوي محمدرضا عارف منتشر شد. جعفر توفيقي كه رئيس ستاد انتخاباتي عارف پيش از اعلام انصراف بود، در اين باره به تسنيم گفته است: دوستان در حال كار بر روي كليات هستند و هر زمان به نتايج مشخصي برسند اطلاع‌رساني مي‌شود.

او مي‌گويد صحبت‌هاي مقدماتي با برخي از گروه‌هاي اصلاح‌طلب براي پيوستن به اين حزب فراگير انجام شده است.در همين حال خبرگزاري آريا در خبري نوشت: پس از كنار رفتن توأم با نارضايتي عارف البته نه به سود روحاني در انتخابات رياست‌جمهوري، اكنون خبرهايي از تأسيس حزب فراگير توسط او و اطرافيانش به گوش مي‌رسد.

آريا افزود: در محافل مشاركتي و مجاهدين انقلاب گفته مي‌شود كه عارف فاقد ظرفيت لازم براي تشكيل و رهبري حزب فراگير اصلاحات است ولي تحت پوشش حزب او مي‌توان حزب مشاركت و نشست‌هاي آن را احيا كرد و از فشار نيروهاي امنيتي خارج نمود.

گفته مي‌شود خاتمي نيز مايل است در پوشش فعاليت‌هاي عارف، به صحنه برگردد. خاتمي از متهمان اصلي فتنه‌گري و آشوب‌انگيزي در سال 1388 است و مي‌كوشد بدون پرداخت هزينه، به فضاي سياسي بازگردد.

اخيراً برخي صحنه‌سازي‌ها از سوي طيفي از تندروها به بهانه قدرداني از نامزدي و انصراف محمدرضا عارف تدارك شده و اين در حالي است كه طيف مذكور 4-5 ماه پيش به هنگام قطعي شدن نامزدي عارف، وي را اصلاح‌طلب تقلبي و بدلي معرفي كردند.

اسرائيل: درايت سيدحسن نصرالله بسيار هراس‌انگيز است

يك روزنامه صهيونيستي از آمادگي رزمي بالاي حزب الله لبنان خبر داد و نوشت: موشك‌هاي حزب‌الله اكنون به 80 هزار فروند رسيده است.
جروزالم پست در گزارش خود نوشت: حزب‌الله در حال آماده‌سازي خود براي جنگ قريب‌الوقوع با اسرائيل است. اين گروه برخي از مناطق شيعه‌نشين در جنوب لبنان را به انبارهاي سلاح و پناهگاه‌هايي براي رزمندگان خود تبديل كرده و اين امر نشان‌دهنده اين است كه حزب‌الله خود را براي جنگي نزديك با اسرائيل آماده مي‌كند.

جروزالم پست نوشت: نيروهاي حزب‌الله با لباس شخصي، موشك‌هاي زيادي را كه تعداد آنها به 80 هزار مي‌رسد، به مناطق شيعه‌نشين در نزديكي مرز اسرائيل منتقل كرده‌اند.جروزالم پست تصريح مي‌كند كه اين گزارش از سوي يگان اطلاعاتي نورس طي ماه‌هاي اخير تهيه شده است.

محافل امنيتي و اطلاعاتي رژيم صهيونيستي سال گذشته، توان موشكي حزب‌الله را 60 هزار فروند برآورد مي‌كردند.
آخرين مصاف حزب‌الله و ارتش رژيم صهيونيستي مربوط به 7 سال پيش يعني سال 2006 ميلادي است.

در همين حال يديعوت آحارونوت ديگر روزنامه چاپ فلسطين اشغالي از فعاليت يك تيم تحقيق و بررسي ويژه متشكل از تحليلگران امنيتي، مستشرقين و روان‌شناسان براي تحليل شخصيت سيدحسن نصرالله، دبيركل حزب‌الله لبنان خبر داد و نوشت: اين 15 نفر شامل تحليلگران امنيتي، شرق‌شناس و روان‌شناس در تلاشند شخصيت سيدحسن نصرالله را تحليل كنند. آنها دائما پروفايل او را به روز مي‌كنند حتي تحركات دست و بدن او را زير نظر دارند. كارشناسان مذكور مي‌كوشند تا بفهمند در ذهن دبيركل حزب‌الله چه مي‌گذرد.

در گزارش يديعوت آحارونوت به نقل از يكي از محققان عضو تيم ويژه آمده است: سيدحسن نصرالله شخصا اخبار روزمره‌اش را از رسانه‌ها مي‌گيرد و تمايل بسياري دارد تا ظهور علني داشته باشد. نصرالله به طرز بسيار وحشتناكي فهيم است، به هيچ وجه از مرگ نمي‌ترسد، كاملا معتقد است كه آينده از آن آنهاست، اما در عين حال اعتقاد دارد كه بايد بر احتمالات ناگهاني و پيش‌بيني نشده غلبه كرد. برخلاف تصورات، او خيلي در پناهگاه به سر نمي‌برد.

داني رابنشتاين، مستشرق اسرائيلي در اين باره مي‌گويد: نصرالله داراي شخصيت عظيمي است بر رويكرد فلسطيني‌ها و افكار عمومي اعراب كاملا تسلط دارد. اشراف او بر جامعه عربي و افكار عمومي اعراب حتي فراتر از عبدالناصر است. عبدالناصر فقط شش روز توانست اسرائيلي‌ها را نگران كند اما سيدحسن نصرالله چهار سال، يك چهارم اسرائيلي‌ها را به خاطر جنگ 2006 زنداني كرد. نصرالله بزرگترين صندوق اسرار حزب‌الله محسوب مي‌شود.

مهاجراني: مطهري گزينه خوبي براي ارشاد است

وزير ارشاد متواري دولت اصلاحات مي‌گويد علي مطهري بهترين گزينه براي تصدي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است.
مطهري اخيرا گفته كه اگر رئيس‌جمهور منتخب به او پيشنهاد وزارت ارشاد بدهد، تعهد آن را خواهد پذيرفت.
مطهري در گفت‌وگو با شبكه العالم، گفت يكي از نزديكان آقاي روحاني به او گفته كه در كار گروه تعيين وزيران، اسم او براي وزارت ارشاد مطرح شده است.

مطهري درباره احتمال معرفي او به عنوان وزير ارشاد گفت: اگر نظر خود آقاي روحاني باشد و ايشان اصرار داشته باشد، بنده مي‌پذيرم، البته بايد با خود ايشان ديدار كنم و مواضع خودم را با ايشان روشن كنم و كاملا به صورت شفاف وارد بشويم و البته اين مسئله هنوز به طور جدي مطرح نشده است.

وبسايت بي‌بي‌سي دراين‌باره نوشت: مطهري از حاميان جدي حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات رياست‌جمهوري بود و اعتقاد داشت كه اصلاح‌طلبان بايد با محوريت اكبر هاشمي‌رفسنجاني و محمد خاتمي حضور فعالي در انتخابات داشته باشند. با اين حال بسياري از اصلاح‌طلبان با او در زمينه مسائل فرهنگي و هنري هم سو نيستند و معتقدند ممكن است كه با حضور او در راس وزارت ارشاد، حوزه‌هاي فرهنگي و هنري وارد فضايي بسته شود.

بي‌بي‌سي مي‌افزايد: با اين حال معدود كساني نزديك به طيف اصلاح‌طلبان هستند كه علي مطهري را گزينه مناسبي براي تصدي وزارت ارشاد دانسته‌اند. از جمله عطا‌الله مهاجراني، وزير ارشاد در نخستين دولت محمد خاتمي در گفت‌وگويي با بي‌بي‌سي فارسي گفت كه آقاي مطهري «بهترين گزينه» براي اين وزارتخانه است.

مهاجراني گفت: «فرض كنيد آقاي دكتر علي مطهري وزير فرهنگ و ارشاد شود؛ به نظر من بهترين گزينه است. حالا ممكن است عده‌اي بگويند ايشان جزو اصلاح‌طلبان نبوده‌اند؛ اما به نظر من فردي عاقل، خردمند و شجاع است. خب اگر اين فرد وزير فرهنگ شود اصلاح‌طلبان چه مشكلي خواهند داشت؟»

شبكه بي‌بي‌سي در ادامه خاطر نشان مي‌كند: آقاي مطهري كه از مدافعان سرسخت رعايت حجاب اسلامي در جامعه است، بارها از دولت احمدي‌نژاد انتقاد كرده كه حجاب اسلامي و موازين شرعي آن‌طور كه در شأن يك جامعه مذهبي است رعايت نمي‌شود و وضعيت حجاب در جامعه را «اسفناك» دانسته است. او همچنين بارها به آسان‌گيري حجاب به خصوص در سينما، تئاتر و تلويزيون نيز انتقاد كرده است. مطهري در تازه‌ترين موضع‌گيري خود در اين خصوص از پخش تصاوير «نامناسب» در پخش مستقيم مسابقات ورزشي از صداوسيما انتقاد كرده و گفته است كه به رئيس اين سازمان نيز تذكر داده است.

او روز دوشنبه، 10 تير در گفت‌وگو با خبرگزاري مهر گفت: «نشان دادن اين گونه تصاوير از رسانه‌ملي اين معني را تداعي مي‌كند كه عفاف و حجاب چندان براي نظام جمهوري اسلامي اهميت ندارد و نمايش بي‌محاباي زنان بدون پوشش ايراني در خارج كشور موجب رسميت يافتن بي‌حجابي در داخل كشور مي‌شود.»

*وطن امروز

مالكي ادعاي جورج كيسي عليه ايران را تكذيب كرد


نخست‌وزير عراق اتهام‌زني فرمانده اسبق نيروهاي آمريكايي در عراق مبني بر نقش ايران در انفجار حرمين عسكريين در سال 2006 را تكذيب كرد. به گزارش فارس به نقل از روزنامه عراقي الصباح، نوري مالكي، نخست‌وزير عراق ادعاي جورج كيسي، فرمانده اسبق نيروهاي آمريكايي در عراق مبني بر دخالت ايران در جنايت انفجار حرمين عسكريين سامرا در سال 2006 را تكذيب و اعلام كرد تحقيقات رسمي انجام شده ثابت كرد القاعده اين جنايت را مرتكب شده ضمن اينكه اين شبكه ‌تروريستي، در همان زمان نيز با صدور بيانيه‌اي، مسؤوليت اين انفجار ‌تروريستي را برعهده گرفته بود.

در بيانيه دفتر نخست‌وزيري عراق آمده است: مالكي ادعاي كيسي را كه طي مراسم جشن اعضاي گروهك ‌تروريستي منافقين در پاريس طرح شد، تكذيب كرد. وي در اين مراسم مدعي شده بود مالكي به وي خبر داده كه سپاه قدس ايران در پشت انفجارهاي عراق است.

در اين بيانيه تاكيد شده است: تحقيقات ويژه نشان داده القاعده در پشت پرده انفجار حرمين عسكريين در سال 2006 بوده و در بيانيه القاعده نيز در همان زمان اين امر تاييد شده بود. در اين بيانيه نخست‌وزير عراق از دولت آمريكا خواسته است مقامات مسؤول كنوني و سابق خود در عراق را ملزم كند كه از چارچوب صداقت و فعاليت حرفه‌اي خارج نشوند.

ديدار منافقين با ‌تروريست‌هاي سوري

سند به دست آمده از دستگاه اطلاعاتي اردن نشان مي‌دهد هياتي از گروهك منافقين به اين كشور رفته‌اند و براي مشاركت در درگيري‌هاي سوريه عليه نظام بشار اسد با برخي معارضان سوري ديدار كرده‌اند. به گزارش فارس، منابع آگاه نزديك به دستگاه اطلاعاتي اردن اعلام كردند طي روزهاي گذشته، يك گروه از اعضاي گروهك‌تروريستي منافقين با تعدادي از معارضان سوري در اردوگاه‌هاي آوارگان در اردن ديدار كرده‌اند.

اين منابع اعلام كردند سندي از دستگاه اطلاعاتي اردن در دست است كه نشان مي‌دهد تعداد زيادي از عناصر گروهك ‌‌تروريستي منافقين وارد اين كشور شده‌اند تا در نهايت به سوريه بروند و در درگيري با نظام حاكم در اين كشور مشاركت كنند. در اين سند كه به امضاي سرتيپ فواز الشهوان، رئيس اداره اطلاعات اردن رسيده و در خطاب به سپهبد فيصل الشوبكي، رئيس دستگاه اطلاعات عمومي اردن نوشته شده، آمده است تعداد زيادي از اعضاي گروهك منافقين موسوم به «مجاهدين خلق» وارد اراضي اردن شده‌اند و براي نفوذ به سوريه با برخي شخصيت‌هاي معارض سوري ديدار و رايزني كرده‌اند.

 در همين حال عوامل گروهك ‌تروريستي منافقين در اروپا سعي مي‌كنند پناهجويان ايراني در كشور آلمان را با روش‌هاي مختلف جذب كنند. به گزارش موسسه راهبردي ديده‌بان، بر پايه اين خبر با توجه به وضع زندگي اسفبار پناهجويان در كشور آلمان و در كمپ‌هاي پناهندگي كه شامل 2 وعده غذاي سرد و يك جاي خواب كثيف براي چند ساعت در شب است، منافقين قصد دارند از اين شرايط اسفبار سوء‌استفاده كرده و ايراني‌هاي حاضر در اين كمپ‌ها را جذب كنند.

بر همين اساس با توجه به اعتصاب غذاي برخي پناهندگان در كمپ پناهندگي شهر مونيخ، اخيرا گروهك‌ تروريستي منافقين از طريق شوراي ملي مقاومت كه عنوان دست‌ساز اين گروه است، به انتشار بيانيه‌اي مبادرت كرده و به حمايت از اين پناهندگان پرداخته است. در اين بيانيه از دولت آلمان خواسته شده اقامت اجباري اين افراد در منطقه محل پناهندگي لغو شده تا آنها بتوانند بدون دريافت مجوز آزادانه به ديگر مناطق آلمان رفت و آمد كنند.

گنجي خاطرخواه گوگوش شده است؟

اكبر گنجي، روزنامه‌نگار فراري در مقاله‌اي كه روز گذشته در يكي از سايت‌هاي اپوزيسيون منتشر شد به حمايت و چرب‌زباني از فائقه آتشين پرداخت. به گزارش خبرنامه دانشجويان ايران، اكبر گنجي كه به دليل نوشتن مجموعه مقالات قرآن محمدي كه در آن مدعي شده است «قرآن يك كلام بشري است» توسط آيت‌الله مكارم‌شيرازي مرتد اعلام شده است روز گذشته طي مقاله‌اي در خبرنامه گويا كه وابسته به اپوزيسيون خارج از كشور است از گوگوش به عنوان بخشي از تاريخ معاصر ايران ياد كرده و در اين باره گفت: «سال‌ها پيش يك جامعه‌شناس آمريكايي در مقاله‌اي به نقش «مدونا» در جنبش فمينيستي آمريكا پرداخته و نشان داده بود چه نقش مهمي در گسترش فمينيسم در آمريكا ايفا كرده است. اين كار را با گوگوش هم مي‌توان كرد و بايد محققان به نقش او در اين باره بنگرند. تا حدي كه من مي‌فهمم، گوگوش بخشي از تاريخ معاصر ايران است.

همه ما كودكي، نوجواني، جواني و بزرگي خود را با او طي كرده‌ايم. مي‌دانم كه از اين سخن دلخور خواهد شد.» اين روزنامه‌نگار با اشاره به نام گوگوش كه به عنوان نماينده ايران در جوايز موسيقي جهان به فهرست بهترين خواننده زن و بهترين اجراي كنسرت اضافه و به راي گذاشته شده، گفت: «اينك نام «گوگوش» به عنوان نماينده ايران در جوايز موسيقي جهان به فهرست بهترين خواننده زن و بهترين اجراي كنسرت اضافه و به راي گذاشته شده است. حالا همه ما بايد به او رأي دهيم. تحريم هر انتخاباتي موجه باشد، تحريم اين انتخابات قطعا ناموجه و غيرمسؤولانه است!

*آرمان

طرح جديد ماهواره‌اي براي نشر معارف اسلامي

شنيده شد كه وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درخصوص قطع برنامه‌هاي شبكه‌هاي ايراني از ماهواره شركت خدمات ماهواره‌اي اينتل‌ست گفت: اقدام شركت خدمات ماهواره‌اي اينتل‌ست در جلوگيري از پخش شبكه‌هاي ايراني از نظر قانوني توجيه ندارد. محمدحسن نامي تصريح كرد: قطع برنامه‌هاي پرس تي‌وي و العالم نشان مي‌دهد كه اين شبكه‌ها در جذب مخاطب و انتقال مفاهيم و تاثيرگذاري موفق عمل كرده‌اند.

وي ادامه داد: اكنون ما نيز بايد امكاناتي را به وجود آورديم كه محتواي اين شبكه‌ها به دست علاقه‌مندان آشنايي با معارف اسلام و جمهوري اسلامي ايران برسد و در اين رابطه طرح‌هاي جديد ماهواره‌اي در دستور كار است كه زمينه انتشار معارف جمهوري اسلامي ايران را بي‌نياز از خارجي‌ها فراهم مي‌كند.

سر زدن به والدين اجباري شد

شنيده شد كه شهروندان چيني با يك قانون جديد رسما موظف شده‌اند كه به والدين خود سر بزنند. تخطي از اين قانون مي‌تواند به جريمه و حبس منجر شود. فرارو نوشت؛ قانون «حقوق سالخوردگان» از روز دوشنبه اول ژوئيه در چين اعمال مي‌شود و ‌قرار است با مشكل رو به فزوني تنهايي و انزواي سالخوردگان در چين برخورد كند. قانون جديد مي‌گويد شهروندان بزرگسال بايد به «نيازهاي معنوي» والدين خود توجه كنند و «هرگز به آنان كم‌توجهي نكنند».

استاندار تهران بستري شد

شنيده شد كه استاندار تهران به دليل شكستگي دست راهي اتاق عمل جراحي شد. مهر نوشت؛ مرتضي تمدن در حاشيه برنامه‌هاي بازديد خود از طرح‌هاي در حال اجراي پايتخت دچار حادثه شكستگي دست شد. بعد از اين حادثه او را به بيمارستان پارسيان منتقل كردند و پزشكان تشخيص دادند مچ دست استاندار شكسته و نياز به عمل جراحي دارد.

ممنوعيت ارائه يافته‌هاي پرونده آميا به كنگره آمريكا

شنيده شد كه مسئول رسيدگي به پرونده آميا از ارائه يافته‌هاي مربوط به اين پرونده به كنگره آمريكا منع شد. پايگاه اينترنتي «بونيس آنيس هرالد» گزارش داد: آلبرتو نيسمان، دادستان مسئول رسيدگي به پرونده آميا از فرصت افشاي يافته‌هاش در اين خصوص كه در آن ايران را به انجام اين حمله در آرژانتين متهم مي‌كند، به كنگره آمريكا منع شد.

الخانورا گيلزكاربو، دادستان كل آرژانتين يك بار ديگر از صدور مجوز دادستاني در اين باره خودداري و اعلام كرد كه نيسمان اجازه ارائه نتايج تحققات مربوطه به كنگره آمريكا را ندارد. نيسمان مدعي است كه ايران در برخي كشورهاي منطقه از طريق مراكز اطلاعاتي نفوذ كرده است. در انفجار مركز يهوديان در آرژانتين در سال 1994 حدود 300 تن زخمي و 85 تن كشته شدند. ايران هرگونه ارتباط با اين انفجارها را تكذيب كرده است.

استاندار تهران راهي بيمارستان شد

شنيده شد كه استاندار تهران به دليل شكستگي دست راهي اتاق عمل جراحي شد. مهرنوشت؛ مرتضي تمدن در حاشيه برنامه هاي بازديد خود از طرح هاي در حال اجراي پايتخت دچار حادثه شكستگي دست شد. بعد از اين حادثه او را به بيمارستان پارسيان منتقل كردند و پزشكان تشخيص دادند مچ دست استاندار شكسته و نياز به عمل جراحي دارد. هم اكنون عمل با موفقيت به پايان رسيده و به اصرار استاندار وي را مرخص كردند.

وضعيت حضور قاليباف در كابينه روحاني

شنيده شد كه نماينده مردم تهران در مجلس گفت: اگر محمد باقرقاليباف در كابينه آقاي روحاني باشد يكي از بهترين ياران و يكي از نيروهايي خواهد بود كه مي‌تواند روي او حساب كند و به كمك هم مي‌توانند بخشي از مشكلات كشور را حل و فصل كنند. حسين مظفر در خصوص انتشار اخباري مبني بر اينكه محمدباقر قاليباف به عنوان يكي از وزراي دولت روحاني معرفي خواهد شد، گفت: بنده اطلاع دقيقي در اين زمينه ندارم و فكر مي‌كنم اين حرف‌ها گمانه‌زني باشد. وي خاطرنشان كرد: به نظر مي‌رسد استفاده از آقاي قاليباف و امثال وي كه توانمندي بسيار خوبي در عرصه مسائل اجرايي دارند مي‌تواند يكي از نقاط قوت دولت آقاي روحاني باشد.

ادعاي ضد ايراني رويترز

يك خبرگزاري انگليسي مدعي شده كه ايران مقادير زيادي اكسيد آلومينيوم تصفيه شده از كشورهاي اروپايي چون آلمان و فرانسه براي توليد قطعات موشكي و زرهي خريداري كرده است. فارس به نقل از رويترز نوشت؛ اين خبرگزاري در گزارشي مدعي شد: كه ايران سنگ معدن اكسيد آلومينيوم كه تا حد بسيار زيادي تصفيه شده را از كشورهاي اروپايي از جمله آلمان و فرانسه وارد مي‌كند كه اين اكسيد آلومينيوم براي ساخت قطعات زرهي و موشكي قابل استفاده است. رويترز ادامه داد عليرغم تحريم‌هاي زيادي كه عليه برنامه هسته‌اي ايران تحميل شده، سنگ معدن تصفيه شده از ليست تحريم‌هاي اتحاديه اروپا حذف شد.

كشتي‌هاي چيني ايران را ترك كردند

شنيده شد كه دو شركت كشتيراني چيني اعلام كردند كه به دليل تحريم‌هاي آمريكا و اتحاديه اروپا عليه برنامه هسته‌اي ايران، ديگر با ايران همكاري نمي‌كنند. آفتاب نوشت؛ شركت خطوط كشتيراني چين (CSCL) و شركت كشتيراني(COSCO)چيني اعلام كردند كه همكاري‌هاي خود با ايران را متوقف كرده‌اند. رويترز مي‌نويسد در تاريخ 27 ژوئن(6 تير 1392) شركت كشتيراني چين (CSCL) به يكي از گروه‌هاي حامي تحريم ايران در آمريكا(گروه متحد در برابر ايران هسته‌اي = UANI) نامه‌اي نوشته و تاكيد كرده كه از تاريخ اول ژوئيه (10 تير) ديگر با ايران همكاري نخواهد كرد.

*خراسان


پيشنهاد وزير آموزش و پرورش درباره كشته شدگان راهيان نور

حاجي بابايي وزير آموزش و پرورش با ارسال نامه اي به مسئولان ارشد دولتي پيشنهاد كرده موضوع احراز شهادت و مراتب جانبازي براي حادثه ديدگان در كاروان هاي راهيان نور مورد تصويب دولت قرار بگيرد كه اين پيشنهاد فعلا توسط كارشناسان نهاد رياست جمهوري به دليل آنكه اطلاق عنوان شهيد يا جانباز منوط به مدخليت يكي از عوامل دشمن و يا وجود تهديدي ملي يا ماموريت هاي خاص است، رد شده است.

گلايه نهادهاي نظارتي از يك ارتباط عجيب در توزيع دارو

بر اساس بررسي هاي تعدادي از نهادهاي نظارتي كه از طريق اخذ گزارش از دانشگاه هاي علوم پزشكي و داروخانه ها تهيه شده، تعدادي از شركت هاي دارويي به بهانه هاي مختلف از توزيع داروهاي مورد نياز مردم خودداري كرده و همان داروها، مدتي بعد از طريق برخي ابلاغيه ها افزايش قيمت پيدا مي كنند كه اين ارتباط عجيب، بايد مورد بررسي و پيگيري دقيق قرار گيرد.

*تهران امروز

آمدنم در كابينه گمانه‌زني است

حجت‌الاسلام مجيد انصاري عضو مجمع روحانيون مبارز درخصوص احتمال انتصاب وي به عنوان وزير كشور گفت: همانگونه كه رئيس‌جمهور منتخب نيز در سخنراني خود تاكيد كرد، اين مطالب گمانه‌زني‌هاي مطبوعاتي و رسانه‌اي است و در اين مورد صحبتي ندارم.به گزارش تسنيم،وي افزود: هيچ صحبتي در اين مورد از جانب كسي نشنيده‌ام و پاسخ به اين سوال را رئيس‌جمهور محترم داد.

مراحل واگذاري دولت

حجت‌الاسلام و المسلمين ميرتاج‌الديني در حاشيه مراسم بزرگداشت علامه شيخ حسن شحاته در مسجد ارگ تهران در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالي درباره مراحل واگذاري و انتقال دولت به رئيس‌جمهور منتخب، گفت: دولت در مراحل واگذاري و انتقال دولت يكسري اقداماتي را شروع كرده و در همه مراحل انتقال دولت كمك خواهد كرد.

به گزارش ايسنا، وي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آقاي احمدي‌نژاد گفته در تحويل دادن دولت يكسري ناگفته‌ها دارد، آيا شما از اين ناگفته‌ها اطلاع داريد، تصريح كرد: اين حرف‌ها مربوط به تحويل دادن دولت نيست. رئيس‌جمهور هميشه با مردم سخن گفته و اين بار نيز گزارش عملكرد خواهد داشت و از اين حاشيه‌سازي‌هايي كه رسانه‌ها مي‌خواهند انجام دهند به دور است. وي در پاسخ به اين سوال كه اگر بخواهيد از دولت انتقاد كنيد چه خواهيد گفت، بيان داشت: تغيير مديريت‌ها در دولت زياد بوده كه اين امر دو طرفه بوده چراكه برخي مديران باوفا نبودند و از طرف دولت هم تغييرات زيادي انجام شد.

پيشنهاد رحيمي به دولت يازدهم

به گزارش مهر، محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور با تشريح مهم‌ترين مزيت‌ها و برگ برنده‌هاي ايران براي توسعه صنايع پتروشيمي تاكيد كرد: دولت يازدهم راه و روش دولت دهم را براي توسعه صنعتي و اقتصادي كشور ادامه دهد.

ادعاي فيگارو درباره سفر مخفي حسن روحاني به فرانسه

«ژُرژ مالبرونو» در نشريه فيگارو مدعي شده است: فرانسه، سال‌هاي متمادي سعي داشته تا نقش ميانجي را براي جمهوري اسلامي و غرب ايفا نمايد و اين تلاش حتي در آغاز دوران رياست‌جمهوري ساركوزي به درخواست ايران ادامه يافت.فيگارو در ادامه تاكيد مي‌كند كه فرانسه حسن روحاني را به خوبي مي‌شناسد.به گزارش انتخاب بنابر ادعاي اين نشريه فرانسوي، وي در سال 2005 در يك ماموريت مخفيانه، در حالي‌كه مسئوليت مذاكرات پرونده هسته‌اي را برعهده داشت با ژاك شيراك در كاخ اليزه (كاخ رياست‌جمهوري فرانسه) ديدار كرد.اين روزنامه اشاره‌اي به جزئيات اين ديدار نكرده است.

روايت بركناري يك وزير

پرويز كاظمي درخصوص اينكه چه شد از كابينه دولت نهم خارج شد گفت:با توجه به اينكه به مجلس معرفي شدم و با ۱۸۰ راي از فيلتر خانه ملت بيرون آمدم و احمدي‌نژاد هم گفته بود «خدا كاظمي را به من معرفي كرده است»، من خواستم اين نعمت را حفظ كنم، اما رئيس دولت اين نعمتي كه خدا به او داده بود را پس داد.به گزارش دانا،وي گفت: احمدي‌نژاد به من گفت كه ما نمي‌توانيم با هم كار كنيم كه بنده نيز گفتم من همچنين احساسي دارم و همين امر باعث شد من استعفايم را بنويسم. با توجه به شخصيت احمدي‌نژاد كه به‌دنبال استراتژي ژنرال- سرباز مي‌گشت، آينده را خطرناك ديدم. ما قصد خدمت داشتيم نه كشيدن ذلت و خوشحال هستم به عنوان اولين نفر تشخيص دادم و از كابينه دولت بيرون آمدم.

جفاست فكر كنيم رهبري نمي‌خواستند موضوع هسته‌اي حل شود

رضا آقازاده رئيس پيشين سازمان انرژي اتمي در گفت‌وگو با ايسنا گفت: در گذشته شاهد بوديم كه هر وقت از طرف غربي‌ها علامتي جدي مشاهده مي‌شد رهبري در آن موضوع فعال مي‌شدند و تلاش مي‌كردند موضوع را حل كنند و جفاست كه فكر كنيم رهبري نمي‌خواسته است موضوع هسته‌اي حل شود. مقاطعي بود كه ما مجريان خوب عمل نكرديم.وي در پاسخ به اينكه چه كساني يا گروهي معتقدند كه رهبري نمي‌خواسته است موضوع هسته‌اي حل شود؟ گفت: برخي مواقع اين بحث مطرح مي‌شد و در مناظره‌هاي انتخاباتي به‌ويژه مناظره سوم حرف‌هايي مطرح شد كه چنين معنايي در آن وجود داشت.

آقازاده با اشاره به تحولات در بحث هسته‌اي در سال‌ 87، گفت: در آن مقطع نشانه‌هايي از سوي غربي‌ها براي حل موضوع ديده شد و رهبري جلسه‌اي ترتيب دادند كه من هم در آن شركت داشتم و نظراتم را گفتم مبني بر اينكه مي‌توان با رويكرد جديدي كه از سوي غربي‌ها مطرح شده است مسئله را پيش برد و رهبري تصميم گرفتند كه رويكرد غربي‌ها مورد توجه قرار گيرد و ما دنبال مسئله برويم اما برخي زير بار قضيه نرفتند.

وي اظهار كرد: معتقدم لازم نبود هزينه‌هاي سال‌هاي بعد از 87 به كشور تحميل شود. رئيس پيشين سازمان انرژي اتمي كشورمان در پاسخ به اينكه چه كسي نخواست و يا به چه دليلي آن رويكرد عملي نشد، گفت: رئيس‌جمهور نظر موافق با آن رويكرد نداشتند و اختلاف بنده با آقاي احمدي‌نژاد هم از همين جا شروع شد. آقاي احمدي‌نژاد تحليل‌هايي داشتند و فكر مي‌كردند نبايد به سمت آن رويكرد برويم.آقازاده از بيان جزئيات رويكرد و پيشنهاد غربي‌ها در سال 87 خودداري كرد.

 وي با بيان اينكه آقاي روحاني در جريان جزئيات مسئله هستند و مي‌تواند با تيمي كه تشكيل مي‌دهد اين موضوع را با رويكردي صحيح به نتيجه برساند، افزود: ما در سال 87 اعتقاد داشتيم از لحاظ فني به قابليت لازم در عرصه هسته‌اي رسيده‌ايم و بعد از آن موضوع ابعاد توسعه‌اي پيدا مي‌كند. ظرفيتي كه در زمينه هسته‌اي در كشور ايجاد شده است به نقطه قابل قبولي رسيده و دنيا هم متوجه اين مسئله شده است. دانش هسته‌اي با تمام مشقت‌هايش بومي شده است و معتقدم مي‌توان با مشاركت ديگران در اين عرصه پيش برويم و به جاي آنكه هزينه بدهيم، پيشرفت كنيم.

روايتي از انتصاب مشاوران ويژه در دولت

محمدحسين نقوي‌حسيني سخنگوي كميسيون امنيت ملي در گفت‌وگو با شفاف با اشاره به عملكرد دولت نهم و دهم در حوزه سياست خارجي، گفت: دولت با موفقيت‌ها و شكست‌هايي روبه‌رو بود.نماينده مردم ورامين در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به دستاوردهاي دولت احمدي‌نژاد در حوزه ديپلماسي، افزود: مواضع مناسب كشور در مجامع بين‌المللي، نفوذ ايران در آمريكاي لاتين، شبه قاره هند و آفريقا، برگزاري جنبش عدم تعهد، مقاومت كشور در برابر زياده‌خواهي كشورهاي استكباري از نقاط قوت دولت نهم و دهم به‌شمار مي‌آيد.

وي ادامه داد: كاهش تعاملات و ارتباطات ايران با كشورهاي منطقه و همسايگان جنوبي، استفاده نكردن از ظرفيت‌هاي ديپلماسي عمومي و موازي كاري در حوزه ارتباطات خارجي از نقاط ضعف دولت است، كه دولت آينده بايد نقاط قوت دولت گذشته را تقويت و نقاط ضعف آن را رفع كند.

نقوي‌حسيني با بيان اينكه دولت يازدهم در عرصه سياست خارجي بايد اولويت خود را در بهبود روابط با كشورهاي همسايه قرار دهد، تصريح كرد: وزارت خارجه دولت آينده بايد جهت گسترش روابط مسالمت‌آميز با ۱۵ كشور همسايه و كشورهاي منطقه برنامه‌ريزي كند.نقوي‌حسيني يكي از نقاط ضعف دولت دهم در عرصه سياست خارجي را افزايش موازي‌كاري در حوزه وزارت خارجه خواند و افزود: متاسفانه شاهد هستيم كه رئيس‌جمهور در دوره دهم، اقدام به انتصاب نمايندگان و مشاوران ويژه منطقه‌اي كرد، كه به‌طور حتم اين موضوع به عملكرد وزارت خارجه ضربه زد.

سخنگوي كميسيون امنيت‌ملي و سياست‌خارجي مجلس، با اعلام اينكه دولت با اظهارات عجولانه و طرح موضوعات بي‌فايده در عرصه سياست خارجي جبهه‌هاي مخالف جديدي را در مقابل كشور گشوده است، تصريح كرد: به‌طور حتم با دقت و كنترل سازمان‌هاي موثر در عرصه ديپلماسي مي‌توان فضاي بين‌المللي را به نفع كشور تغيير داد.

روحاني، هاشمي و خاتمي را تكيه‌گاه خود مي‌داند

حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نيا قائم‌مقام حزب اعتماد ملي قرابت گفتمان اعتدال و اصلاحات را چنان مي‌داند كه مراد روحاني از اعتدال را همان اصلاحات مي‌داند.وي در پاسخ يه اين سوال كه آيا در فضاي سياسي شاهد اعلام موجوديت «جريان» جديدي خواهيم بود كه دو وجه اصلاحات و اعتدال را باز مي‌تاباند؟ به عصر ايران گفت:اين اتفاق عملا از چند سال پيش شروع شده و به همين دليل بايد گفت كه اين ائتلاف، اتفاقي مبارك و تاثيرگذار براي حال و آينده سياسي است.

ضمن اينكه با تشكيل دولت جديد به‌طور رسمي فعاليت جدي‌ خود را شروع خواهد كرد. با توجه به منطق‌مداري و پتانسيلي كه حاصل همنشيني اعتدال‌گرا و اصلاحات است، مي‌توان اميدوار بود با استقرار دولت روحاني، مشكلات كشور روز به روز كمتر شود و آرامش و آسايش عمومي بيشتر به چشم بيايد.وي مي‌افزايد:اين واقعيت را نيز در نظر داشته باشيم كه در جريان اصلاح‌طلبي نيروهاي كارآمد و مجرب زيادي وجود دارند و حضور هر يك مي‌تواند كمك شاياني به دولت به حساب بيايد و به همين دليل قطعا بايد از وجود آنها استفاده شود.

پس طبيعي است كه شخصيت واقع بيني چون روحاني حتما پتانسيل موجود در اصلاحات را در نظر بگيرد. علاوه بر اينها با توجه به تاكيد آقاي روحاني در سخنراني‌هاي خود مبني بر مشورت با هاشمي و خاتمي، مي‌توان پيش‌بيني كرد دولت او كارآمد خواهد بود.وي افزود:طبق اظهارات آقاي روحاني، ايشان هاشمي و خاتمي را تكيه گاه و منبع الهام خود مي‌داند تا بتواند با استفاده از نظرات آنها كارنامه‌اي پربار ارائه كند.

*ابتكار


دورخيز مديران احمدي نژاد براي حضور در دولت روحاني

 جمع گسترده اي از مديران اقتصادي فعلي دولت احمدي نژاد با لابي و حضور در محل استقرار رئيس جمهور منتخب و ديدارهاي متعدد تلاش دارند در دولت يازدهم جايگاهي براي خود دست وپا كنند.به گزارش آخرين برخي از مديران اقتصادي دولت دهم و نهم كه در حال حاضر نيز مسئوليت‌هاي مهمي در حوزه اقتصادي دولت دارند با ارتباط و برقراري لابي‌هاي گسترده و حتي حضور مستمر در محل استقرار رئيس جمهور منتخب تلاش دارند موقعيت خود را در دولت دكتر روحاني تثبيت كرده يا در بخش‌هاي ديگر كشور مسئوليت ديگري را براي خود دست و پا نمايند.

در اين ميان حضور مستمر و روزانه دهها مدير از سازمان‌هايي چون گمرك و سازمان بنادر و وزارت اقتصاد بيش از ساير بخش‌هاي اقتصادي دولت به چشم مي‌خورد كه ديدارهاي متعددي را با اعضاي همراه رئيس جمهور منتخب در محل استقرار و فعاليت آنها داشته و دارند. نكته جالب اينكه برخي از اين افراد در حالي تلاش دارند در تركيب نيروهاي اقتصادي دولت قرار گيرند كه از حاميان سرسخت برنامه‌ها و اقدامات اقتصادي دولت به شمار مي‌روند كه اين تغيير موضع ناگهاني در آستانه جابجايي دولت محل تامل است.

*جمهوري اسلامي

ادامه جنگ در سوريه و افزايش بي رويه معظلات اخلاقي

* ادامه جنگ در سوريه، مشكلات اخلاقي خانواده‌ها را افزايش داده است بطوري كه با افزايش پديده تجاوز جنسي به دختران سوري در اردوگاه‌هاي آوارگان، بسياري از خانواده‌ها دختران خود را در سنين بسيار پايين وادار به ازدواج مي‌كنند. به گزارش سي. ان. ان، مادر يك دختر 13 ساله كه او را به ازدواج يك جوان 19 ساله درآورده، در توضيح ازدواج دختر خود در اين سن كم مي‌گويد: به خدا قسم نمي‌توانستم شب‌ها بخوابم، بسيار نسبت به دخترانم نگران بودم. وي مي‌افزايد: اگر هنوز در سوريه بودم، اين كار را انجام نمي‌دادم.

خالد همسر نجوي نيز مي‌گويد: تعداد زيادي از تجاوزهاي به عنف در اين مناطق صورت مي‌گيرد. براساس ارزيابي‌هاي موجود تعداد ازدواج‌هاي دختران آواره سوري در سنين پايين 60 درصد افزايش پيدا كرده است، اين موضوعي است كه نه تنها در عرصه اجتماعي براي آنها آسيب‌ساز شده، بلكه در وضعيت بهداشتي آن‌ها نيز تأثير منفي دارد، چرا كه بسياري از آنها هنگامي صاحب فرزند مي‌شوند كه هنوز توانايي جسماني اين كار را ندارند.

عقبگرد كشورهاي جهان در زمينه دستيابي به آرمان‌هاي توسعه هزاره

*گزارش سازمان ملل درباره ميزان پيشرفت كشورهاي جهان در زمينه آرمان‌هاي توسعه هزاره، نشان مي‌دهد بسياري از كشورها از اهداف تعيين شده عقب هستند. سران كشورهاي جهان از تقريباً تمامي كشورها كه در سال 2000 ميلادي در اجلاس مجمع عمومي با عنوان اجلاس هزاره شركت كرده بودند، اعلاميه هزاره ملل متحد را به تصويب رساندند، سندي كه 8 آرمان بلند پروازانه از آن برگرفته شد.

سال 2015 ميلادي به عنوان سال هدف براي دستيابي به اين آرمان‌هاي توسعه هزاره در نظر گرفته شد كه عبارت بودند از ريشه كني گرسنگي و فقر شديد، محقق ساختن آموزش ابتدايي همگاني، ارتقاي برابري جنسيتي و توانمندسازي زنان، كاهش ميزان مرگ و مير كودكان، بهبود بهداشت مادران، جلوگيري از گسترش بيماري ايدز، مالاريا و ساير بيماري‌ها، حصول اطمينان از پايداري محيط زيست و ايجاد مشاركتي جهان براي توسعه.

گزارش توسعه انساني سال جاري نشان مي‌دهد كشورها در دستيابي به آن‌ها عقب هستند و اين موارد نياز به توجه فوري دارند. اين اهداف عبارتند از بهبود بهداشت مادران، محقق ساختن آموزش ابتدايي همگاني، گسترش دسترسي به سرويس‌هاي بهداشتي و برابري جنسيتي.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد