اخبار ويژه روزنامه هاي چهارشنبه؛

۱۶۱ بازديد
اخبار ويژه روزنامه هاي چهارشنبه؛

"روحاني" موسوي و كروبي را دعوت به توبه مي‌كند/تلاش براي استخدام مخفيانه در ميراث فرهنگي!

بسيج 60 هزار شهروند سوري؛ هنر ايران در تغيير سرنوشت جنگ،آقاي هاشمي! منطق امام خلاف منطق شماست،روايت رحيمي از پاكدستي و ساده‌زيستي،تحصن كارمندان وزارت ورزش،اقدام جديد گاردين براي مخاطبانش،تلاش حداد براي ممانعت از ورود اصلاح‌طلبان،واكنش پورمحمدي به سخنان و آمارهاي احمدي‌نژاد،پاسپورت‌ها موجود است بقايي كتمان نكند...از مهمترين اخبار ويژه روزنامه هاي امروز هستند.  
*كيهان

بسيج 60 هزار شهروند سوري هنر ايران در تغيير سرنوشت جنگ


شبكه بي‌بي‌سي در گزارشي اعلام كرد پيروزي‌هاي اخير دولت سوريه در برابر گروه‌هاي مسلح، ناشي از كمك‌هاي ايران بوده است.
بي‌بي‌سي با بيان اينكه دولت سوريه توانست به كمك ايران 60 هزار غيرنظامي را براي دفاع سازماندهي كند، افزود: موضوع سوريه يك موضوع امنيتي براي ايران است.

اما سوريه چطور مي‌تواند در امنيت ايران نقش داشته باشد؟ مقام‌هاي ايران تاكيد مي‌كنند حضورشان در سوريه و لبنان استراتژيك است و امروز همين موضوع و افزايش عمق ميدان دفاع از ايران، باعث شده است كه اسرائيل نتواند به ايران حمله كند.

بي‌بي‌سي افزود: «ظرف ماه‌هاي گذشته اين صحبت بوده كه يكي از اهرم‌هايي كه با آن در كنار تحريم‌ها مي‌شود به ايران فشار آورد همين است كه رژيم سوريه تحليل برود. ايران در لبنان، سوريه و عراق حضور و نفوذ دارد و شكست رژيم سوريه، حلقه ارتباطي ايران با لبنان و ارتباطاتي را كه با حزب‌الله و اتحادي را كه با رژيم مالكي در عراق دارد، تضعيف مي‌كند.

بي‌بي‌سي در پاسخ به اينكه «آيا تغيير دولت در ايران در سياست اين كشور در قبال سوريه تاثير خواهد داشت؟»، گفت: تصميم در مورد مسائلي مثل سوريه و مسائل بزرگ منطقه در ايران در سطوح بالاتري گرفته مي‌شود.

تحليلگر بي‌بي‌سي خاطرنشان كرد: ايران گروه‌هاي شبه نظامي حدودا 60 هزار نفري از مردم سوريه درست كرده و همين‌ها در كنار حزب‌الله پيروزي را براي اسد رقم زده‌اند.تلويزيون فارسي بي‌بي‌سي گفت: تلاش در جهت يافتن راه‌حلي براي بحران سوريه بدون درنظر گرفتن نقش ايران ممكن نيست.

آقاي هاشمي! منطق امام خلاف منطق شماست

«آقاي هاشمي! به دولتي كه در نهايت خصومت به فكر نابودي ملت ايران است چگونه مي‌توان گفت ما با شما آشتي هستيم؟».
اين مطلب را روزنامه رسالت در نقد اظهار اخير آقاي هاشمي منتشر كرد. محمدكاظم انبارلويي سردبير رسالت مي‌نويسد: غرب و به ويژه آمريكايي‌ها درست ده روز پس از انتخابات ايران، تحريم‌هاي جديدي را عملياتي كردند. آنچه كه درخصوص به تعويق افتادن لايحه تحريم‌ها از سوي كنگره به كاخ‌سفيد مطرح است، تحريم‌هاي يك جانبه و به قول خودشان فلج‌كننده است كه توسط لابي صهيونيستي در دستور كار قرار گرفته بود.

چند روز قبل از اين هم نخست‌وزير رژيم صهيونيستي با اهانت به رئيس‌جمهور منتخب ايران گفته بود اگر آمريكايي‌ها در تحريم‌هاي يك جانبه و فلج‌كننده، تعلل‌كنند، اسرائيل معطل آنها نمي‌شود و به ايران حمله نظامي مي‌كند! واقعيت اين است كه جريان مسلط در آمريكا چه در حزب دموكرات و چه در حزب جمهوريخواه، خصومت‌ورزي با ملت ايران و به رسميت نشناختن انقلاب اسلامي است كه بيش از سه دهه منطقه و جهان را تحت تاثير قرار داده است.

وي مي‌افزايد: آمريكايي‌ها با ملت و انقلاب ايران قهر هستند. راهبرد آنها طي سه دهه گذشته اين بوده كه يك جريان مستبد وابسته به استعمار در ايران روي كار آورده و بعد با آن ايران به قول خودشان آشتي كنند.

سردبير رسالت با اشاره به سخنان اخير هاشمي مبني بر اينكه نمي‌توانيم با جهان قهر باشيم مي‌نويسد: نمي‌دانم مخاطب اين سخن آقاي هاشمي رفسنجاني كيست. انقلاب اسلامي طي سه دهه گذشته در هيچ دولتي با جهان قهر نبوده است. ايران اكنون در تمام كشورهاي دنيا سفارتخانه دارد و سفير مبادله مي‌كند.

تنها دو كشور وجود دارد كه با ايران قهر هستند؛ يكي آمريكا كه خود به بستن سفارتخانه در تهران در جريان تسخير لانه جاسوسي اقدام كرد و علي‌رغم قرارداد الجزاير، هيچ‌گاه حاضر به عادي‌سازي روابط با تهران نشد. يكي هم رژيم صهيونيستي است كه از اساس، دولت و ملت ما مشروعيت او را قبول ندارند.

در ادامه اين تحليل آمده است: اگر منظور از قهر با جهان، قهر با آمريكاست آمريكا كه معادل كل جهان نيست! اولا: ما كه با آمريكا قهر نيستيم، آنها با ملت ما قهر هستند و هر روز يك توطئه و دسيسه عليه ملت تدارك مي‌كنند. خود آنها بارها گفته‌اند ما تحريم‌ها را براي فلج كردن ملت ايران اعمال مي‌كنيم. خود آنها بارها گفته‌اند گزينه نظامي را روي ميز دارند. حالا با كشوري كه درجه خصومت‌ورزي با ايران را آن‌قدر بالا برده كه به فكر نابودي ملت ماست چگونه بايد برخورد كرد؟ آنها مي‌گويند ما با شما قهر هستيم.

شما چگونه مي‌توانيد به آنها بگوييد ما با شما آشتي هستيم؟! ثانيا: اين اتهام را كه ما با جهان قهر هستيم، آمريكايي‌ها به ما مي‌زنند. آنها اسم خود و 5 كشور جهان را كه در محور شرارت جهاني قرار دارند گذاشته‌اند «جامعه جهاني» و بعد فشارهايي را عليه ملت ما اعمال مي‌كنند. اين اتهام نبايد از زبان يك سياستمدار باتجربه در داخل صادر شود.

رسالت خاطر نشان كرد: اگر هنر آشتي با آمريكا و اسرائيل در ديپلماسي خارجي ايران وجود داشت، در دولت‌هاي سازندگي و اصلاحات از آن رونمايي مي‌شد. چگونه است ايشان چنين نسخه غيرمنطقي و غيرعقلاني را اكنون كه قرار است عقلانيتي در رابطه خارجي اعمال كنيم، تجويز مي‌كنند؟

اين روزنامه ادامه مي‌دهد: هنر تعامل اين نيست كه با آنها توافق كنيم از راهي كه آمده‌ايم برگرديم و دوباره كشور را به آمريكا تسليم كنيم و آنها هم با استقرار يك نظام استبدادي كه منافع آنها را تامين كند با ما آشتي كنند. اين يعني به باد دادن همه دستاوردهاي انقلاب و خيانت به خون شهدا و آرمان‌هاي نجات‌بخش امام خميني(ره)! قطعا آقاي هاشمي هم به اين راه رضايت نمي‌دهند. بهتر است كه واقعيت را بگويند. واقعيت اين است كه آمريكا با ايران قهر است و اين قهر را هم در رفتار و سياست‌هاي خود اعمال مي‌كند.

در پايان اين تحليل تصريح شده است: آمريكايي‌ها تا موقعي كه با سپر نيرنگ، دروغ، فريب و خشونت با ما برخورد مي‌كنند، نشان مي‌دهند كه غيرقابل اعتمادند، صادق نيستند و اساسا با منطق زور و تجاوز در گفتگو‌ها سخن مي‌گويند قهر آنها با ما ادامه دارد و افق روشني براي آشتي ديده نمي‌شود. مگر اينكه به قول امام خميني(ره) آدم شوند. آن هم تا امروز عملي نشده است. شايد دولت اعتدال، تدبير، اميد آنها را سر عقل بياورد و آدم بشوند. در اين صورت آمريكايي‌ها را بايد مذمت كنند نه ملت ايران را !

ارگان سيا: متاسفانه روحاني موسوي و كروبي را دعوت به توبه مي‌كند

ارگان رسمي سازمان سيا از اين كه رئيس جمهور منتخب حاضر نيست براي حصر دو تن از سران فتنه كاري بكند و از آنها مي‌خواهد توبه كنند، ابراز ناخرسندي كرد.

راديو فردا در مطلبي زير عنوان «قفل‌گشايي روحاني با كليد توبه؟» گفت: حسن روحاني روز سه‌شنبه 25 تير (16 جولاي) خواستار عبور از مشكلات و اختلافات در ايران شد و اظهار داشت آنها كه آماده بازگشت هستند راهشان را تسهيل كنيم، چون توبه براي همه است.
مهرداد درويش‌پور از عناصر ضد انقلاب مقيم سوئد درباره اين اظهارات گفت: منظور حسن روحاني آشكارا سران جنبش سبز و موسوي و كروبي بوده‌اند. ما فكر نمي‌كرديم چنين موضعي اتخاذ شود و او خواسته‌هاي حاكميت و رهبري را دنبال كند.

اما مرتضي كاظميان از اعضاي خارج‌نشين گروهك ملي- مذهبي در اين باره مي‌گويد: سقف مطالبات دموكراسي‌خواهان از حسن روحاني بايد واقع‌بينانه و تعديل شده باشد.او با يادآوري اين موضوع كه روحاني نه كانديداي جنبش سبز بود و نه حتي نامزد ايده‌ال اصلاح‌طلبان، به راديو فردا مي‌گويد: فراموش نكنيم روحاني منتخب و نماينده رهبر جمهوري اسلامي در شوراي عالي امنيت ملي و منتصب «آيت‌الله خامنه‌اي» (رهبر معظم انقلاب اسلامي) در مجمع تشخيص مصلحت نظام است. او با اين ويژگي‌هاي امنيتي و سياسي و به عنوان رئيس جمهور منتخب تلاش مي‌كند تا راهي براي بازگشت كساني كه به تعبير او از نظام خارج شده‌اند، باز كند.

گزارش راديو فردا در ادامه حاكي است: دو روز بعد از سخنان حسن روحاني درباره توبه، حبيب‌الله عسگراولادي عضو شوراي مركزي حزب مؤتلفه اسلامي كه در ماه‌هاي اخير چند بار بر توبه موسوي و كروبي تاكيد كرده است، بار ديگر خواست تا توبه كنند.

اوباما زياد حرف زد اما از عهده سوريه برنيامد

نخست‌وزير انگليس اعتراف كرد دولت سوريه اكنون قدرتمند‌تر از هميشه است.ديويد كامرون در مصاحبه با بي‌بي‌سي گفت: من فكر مي‌كنم بشاراسد نسبت به چندماه پيش قدرتمند‌تر شده است و اوضاع به بن‌بست رسيده است. با اين حال لندن مصمم به ادامه كمك‌ها به گروه‌هاي مخالف است.

همزمان ديويد ايگنانيوس تحليلگر ارشد آمريكايي اعلام كرد: اوباما با وجود تهديدهاي فراوان عليه دولت بشاراسد و وعده‌هاي فراوان كمك به شورشيان، پشت آنها را خالي كرده است.

وي در پايگاه خبري اوماها نوشت: يكي از بدترين خصيصه‌هاي تكرار شونده سياست خارجي آمريكا، فرآيند «اغوا و انصراف» است كه هم‌اكنون در سوريه شاهد آن هستيم. بخش «اغوا» در اين فرآيند آمريكايي با حمايت‌هاي لفظي و ستايشگرانه شروع مي‌شود. اوباما حدود دو سال قبل، در 18 اوت سال 2011، براي نخستين‌بار اعلام كرد كه «زمان كناره‌گيري اسد از قدرت فرا رسيده است».

وي مي‌افزايد: با وجودي كه اوباما هيچ طرح خاصي براي حمايت از دعوت به تغيير رژيم در سوريه نداشت، اما از آن زمان به تكرار جمله «اسد بايد برود»، ادامه داده است. مرحله بعدي در اين رويكرد آمريكا، افزايش دلجويي‌ها و وعده‌هاي ضمني و اعلام تعهد و پايبندي است. سازمان مركزي اطلاعات آمريكا (سيا) در سال 2011 همكاري با مخالفان سوريه را آغاز كرد و از آن زمان تاكنون در حال ارائه آموزش و كمك‌هاي ديگر به اين گروه بوده است.

در ادامه اين تحليل خاطرنشان شده است: شورشيان مسلح پس از 2 سال جنگ با وعده‌هاي پوچ اوباما روبرو شده‌اند. اين منظره‌اي ناخوشايند براي شورشيان است. ماجرايي را كه در سوريه شاهدش هستيم آنقدر آشناست كه مي‌توان آن را به عنوان ترجيع‌بند سياست خارجي آمريكا به شمار آورد. واشنگتن مي‌خواهد شاهد تغيير دولت در سوريه باشد و از اين روست كه به ترغيب شورشيان محلي مي‌پردازد. اما وقتي اين شورشيان در سنگر قرار گرفتند، سياست‌گذاران غالبا به اين نتيجه مي‌رسند كه از حمايت عمومي برخوردار نيستند و در نتيجه وعده‌هاي خود را نقض مي‌كنند.

ايگنانيوس خاطرنشان مي‌كند: اين روند در انقلاب مجارستان در سال 1956، «خليج خوك‌ها» در سال 1961، «بهار پراگ» در سال 1968، برنامه كنتراها در نيكاراگوئه در سال 1981، و در لبنان، لائوس، جنوب عراق و نقاط ديگر نيز رخ داده است.
در انتهاي اين گزارش آمده است: در پايان رمان‌هاي قرن نوزدهم، اغواگر از اغواگري دست مي‌كشد و معمولا به آن چه كه لياقتش است، يعني بي‌آبرويي و نابودي مي‌رسد. اين سرانجام سياست خارجي آمريكاست.

لوموند: توقع غرب برآورده نمي‌شود؛روحاني وفادار به جمهوري اسلامي است

يك روزنامه فرانسوي در تحليلي نوشت: حسن روحاني رئيس جمهور منتخب ايران نامزد شخص آيت‌الله خامنه‌اي است.
لوموند در گزارشي نوشت: يك طلبه جوان در سال 1960 به شهر نجف در عراق رفت تا در محل تبعيد با آيت‌الله خميني ديدار كند. طلبه جوان آن روز اكنون حسن روحاني است كه از سوم ماه اوت پست رياست جمهوري را برعهده خواهد گرفت.نويسنده آنگاه به اختلاف نظر مفسرين بين‌المللي در مورد روحاني و توانايي‌هاي او اشاره مي‌كند و مي‌نويسد: مهم‌ترين اهرم‌هاي سياست خارجي و داخلي رژيم در دست رهبر جمهوري اسلامي متمركز شده است.

وي به برنامه اتمي ايران و نقش حسن روحاني در آن اشاره مي‌كند و مي‌نويسد: به گفته كارشناسان او يكي از عوامل سياست‌هاي هسته‌اي رژيم اسلامي بوده و بنابراين چگونه مي‌تواند اكنون خواسته‌هاي غرب را برآورده كند.آلن فراشون در اين تحليل مي‌نويسد: هستند بسياري از مفسرين امور ايران كه تأكيد مي‌كنند روحاني همان كانديداي شخص رهبر جمهوري اسلامي براي رياست جمهوري بوده است. او بر مشروعيت رژيم خواهد افزود.

*آرمان

تجمع مديران تعاوني‌هاي توليدي مقابل مجلس

شنيده شد كه جمعي از مديران عامل تعاوني‌هاي توليدي با تجمع مقابل مجلس نسبت به آنچه عدم اجراي كامل مصوبه مجلس درمورد استخدام خود مي‌خواندند، انتقاد كردند. جمعي از مديران عامل تعاوني‌هاي توليدي صبح ديروز مقابل مجلس تجمع كردند. ايسنا نوشت؛ يكي از اين تجمع‌كنندگان درخصوص دليل اين تجمع‌ گفت: مجلس براي حمايت از كارشناسان كشاورزي قانوني تصويب كرد به موجب آن وزارت جهاد كشاورزي موظف به استخدام مديران عامل تعاوني‌هاي توليدي و مهندسان ناظر شده است كه اين مصوبه به صورت كامل اجرايي نمي‌شود.

به گفته وي، وزارت جهاد كشاورزي تنها مهندسان ناظر را استخدام كرده و تاكنون اقدامي براي استخدام مديران تعاوني‌هاي توليدي انجام نداده است. درخواست اين تجمع‌كنندگان از مجلس نظارت كامل بر اجراي كامل اين مصوبه است تا مديران تعاوني‌هاي توليدي نيز استخدام شوند.

تلاش حداد براي ممانعت از ورود اصلاح‌طلبان

شنيده شد كه رايزني دو چهره شاخص مجلس يعني علي لاريجاني وغلامعلي حدادعادل درباره نحوه برخورد با كابينه روحاني نشان مي‌دهد كه مجلس درحال نهايي كردن موضع خود در برابر دولت روحاني است. نامه نوشت؛ حدادعادل كه در همين روزهاي پيشين مورد تقدير و ستايش جمعي از همراهان اصول‌گرايش قرار گرفته بود به صرافت افتاده تا در اولين گام بعد از آن مراسم خواست اين طيف از درباره وزراي دولت آينده و جلوگيري از ورود وزراي‌ هاشمي و رئيس دولت اصلاحات به دولت يازدهم را در مجلس عملياتي كند.

رژيم صهيونيستي افطاري داد

شنيده شد كه رئيس رژيم‌صهيونيستي هم افطاري داد. جمهوري اسلامي در ستون جهت اطلاع خود در اينباره نوشت؛ در مهماني افطاري شيمون پرز كه يكشنبه شب در محل اقامت وي برگزار شد، تعدادي از مسلمانان سازشكار و سفراي كشورهاي عربي در فلسطين اشغالي حضور داشتند. مصر، اردن و مراكش از جمله كشورهاي عرب هستند كه نزد رژيم صهيونيستي سفير دارند.

آخرين بركناري در سازمان ميراث

شنيده شد كه مرتضي شريفي، مديركل مراكز خدمات گردشگري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري از سوي معاون گردشگري اين سازمان، بركنار شد. اين درحالي است كه تنها ۱۱ روز تا پايان عمر دولت دهم باقي مانده است. لطفي، يكي از مديران سازمان هواپيمايي به عنوان جايگزين شريفي در جايگاه مديركل مراكز خدمات گردشگري معرفي شده است.

تحصن كارمندان وزارت ورزش

شنيده شد كه صبح ديروز تعدادي از كاركنان قراردادي و رسمي وزارت ورزش در اعتراض به حق و حقوق‌شان تحصن كردند. صراط نوشت؛ آنها كه مقابل در وزارت ورزش تجمع كرده بودند به سمت نمازخانه هدايت شدند تا يكي از مسئولان با آنها حرف بزند. اين درحالي است كه خواسته كاركنان قراردادي به‌دليل عدم تمديد قراردادهايشان است و رسمي‌ها هم خواستار افزايش حقوقشان در سال جديد هستند.

روزه سكوت كواكبيان

شنيده شد كه مراسم افطاري حزب اسلامي كار روز دوشنبه در تالار سجاد با حضور شخصيت‌هايي همچون حجت‌الاسلام سيدهادي خامنه‌اي دبيركل مجمع نيروهاي خط امام(ره)، مصطفي كواكبيان دبيركل حزب مردم‌سالاري، فائزه‌هاشمي، حجت‌الاسلام رهامي، حسين كمالي دبيركل حزب اسلامي كار و سيدمحمد غرضي از نامزدهاي رياست‌جمهوري يازدهم برگزار شد كه با حاشيه‌هايي همراه بود. مصطفي كواكبيان نيز ديگر مهمان اين افطاري بود كه با خبرنگاران مصاحبه نكرد و در پاسخ به سوالات آنها گفت كه «روزه سكوت گرفته‌ام».

اقدام جديد گاردين براي مخاطبانش

شنيده شد كه هنگام ورود كاربران انگليسي به پايگاه اينترنتي روزنامه گاردين از آنها پرسيده مي‌شود كه آيا جمهوريخواه هستند و در صورت پاسخ مثبت مخاطب، صفحه اول گاردين و ترتيب اخبار براي او تغيير مي‌كند و اخبار تولد نوه ملكه اليزابت ديگر در صدر نخواهند بود. صراط نوشت؛ اگر مخاطبي گزينه «سلطنت‌طلب» را انتخاب كند، اخبار تولد عضو جديد خانواده سلطنتي انگليس براي او به نمايش درمي‌آيد. تمركز برخي رسانه‌ها بر چنين خبري انتقاد برخي از مخاطبان آنها را برانگيخته است.

حضور بازرسان آژانس در ايران

شنيده شد كه هرمان ناكارتس، معاون مدير آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گفت‌: طي هفته آينده هر روز 2 تا 6 بازرس در ايران حضور خواهند داشت كه تمام 16 تاسيسات ايران را پوشش دهند. انتخاب نوشت؛ معاون مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اضافه كرد: اين اقدام به معناي آن است كه يك بازرس يكبار در هفته از تاسيسات نطنز و فردو بازديد مي‌كند. معاون مدير آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اعلام كرد در راستاي شفاف‌سازي هر چه بيشتر برنامه هسته‌اي ايران طي هفته آينده بازرسان به‌طور روزانه از تاسيسات ايران بازديد مي‌كنند‌.

احمدي‌نژاد از ترس من نيامد!

شنيده شد كه بازيكن قديمي فوتبال در گفت‌وگويي درمورد بازي نماديني كه با پيشنهاد رئيس‌جمهور بين تيم‌هاي ملي ۱۹۹۸ و ۲۰۱۴ برگزار شد، به سوالات پاسخ داد كه بخش‌هايي از آن جالب است. قانون نوشت؛ استاد اسدي در پاسخ به اين سوال كه چرا محمود احمدي‌نژاد به استاديوم آزادي نيامد، گفت: بنده خدا ترسيد! من قبل از مسابقه مصاحبه كردم و گفتم چند تكل برايش كنار گذاشته‌ام. شايد از ترس تكل‌هاي من بود كه بهانه آورد و به استاديوم نيامد! به هر حال او در آخر عمر دولتش به سر مي‌برد و ترسيد آخر كاري مصدوم شود!

شبكه تلويزيوني زنان عربستان

شنيده شد كه اولين شبكه تلويزيوني در عربستان با مديريت زنان راه‌اندازي مي‌شود. انتخاب نوشت؛ زنان عربستان براي نخستين‌بار صاحب شبكه تلويزيوني اختصاصي مي‌شوند. اين شبكه كه تمام امور مديريتي آن برعهده خانم‌هاست، از اوايل 2014 آغاز به كار مي‌كند. هدف از تاسيس اين شبكه ارائه تصويري ايده‌آل از زنان عربستان و تلاش دولت اين كشور براي خدمت به اين قشر از جامعه عنوان شده است. شبكه تلويزيوني «مرآت» جنبه‌هاي مختلف امروز زنان از جمله اجتماعي، سياسي، فرهنگي، علمي، اقتصادي، سلامت، رواني و فني را پوشش مي‌دهد.

*تهران امروز

برنامه‌هايم را به مردم قبلا داده‌ام


سيدمحمد غرضي وزير دولت هاشمي گفت: من برنامه‌هايم را به تمام ملت ايران عرضه كردم.به گزارش فارس، سيدمحمد غرضي ‌ با حضور در ضيات افطاري حزب اسلامي كار در پاسخ به اين پرسش كه آيا دولت آقاي روحاني ملي و اسلامي است، گفت: شما بايد بعد از تشكيل دولت و ارائه گزارش اين سوال را از مردم بپرسيد كه اين دولت ملي و اسلامي است يا خير.وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا برنامه‌هايتان را به آقاي روحاني پيشنهاد مي‌كنيد، گفته: من برنامه‌هايم را به تمام ملت ايران عرضه كردم.

غرضي در پاسخ به اينكه آيا به‌دنبال تشكيل حزبي فراگير هستيد يا خير، گفته: من نه امكانات و نه كسي را دارم كه حزب فراگير تشكيل دهم بنابراين كسي بايد حزب فراگير تشكيل دهد كه تشكيلات و امكانات داشته باشد.

تلاش براي استخدام پنهاني در ميراث فرهنگي

سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري كشور با برگزاري يك آزمون استخدامي كه به‌صورت مخفيانه برگزار شده 50نفر از نيروهاي اين سازمان را به‌منظور استخدام رسمي معرفي كرده است.به نوشته همشهري ماجراي برگزاري آزمون استخدام رسمي پنهاني در سازمان ميراث فرهنگي كه قرار بود روز چهارشنبه در آن سازمان برگزار شود، پس از آنكه روز چهارشنبه در اين سازمان لو رفت، در روز شنبه و در ساختماني خارج از ساختمان اصلي سازمان ميراث فرهنگي و براساس شنيده‌ها در ساختمان خيابان استاد نجات‌اللهي(ويلا) كه پيش‌تر ساختمان اداره ميراث فرهنگي استان تهران بود برگزار شد. لغو آزمون روز چهارشنبه در سازمان ميراث فرهنگي به‌دليل اعتراض بخش زيادي از كاركنان سازمان ميراث فرهنگي صورت گرفت.

پاسپورت‌ها موجود است بقايي كتمان نكند

سخنگوي كميسيون اصل 90 قانون‌اساسي مجلس با بيان اينكه پاسپورت و گذرنامه افرادي كه همراه رئيس‌جمهور به سفر نيويورك رفتند، موجود است و معاون اجرايي رئيس‌جمهور نبايد بيش از اين كتمان كند،گفت: ثبت شكايت از ۳ نماينده مجلس در دادسرا غيرقانوني است.

مصطفي افضلي‌فرد در گفت‌وگو با خانه ملت درباره تشكيل دو پرونده مجزا بنابر شكايت حميد بقايي معاون اجرايي رئيس‌جمهور از 3 نماينده مجلس گفته: گزارشي كه كميسيون اصل نود مجلس از تخلف سفر همراهان رئيس‌جمهور به نيويرك ارائه كرد از فردي خاصي نام نبرد وتنها براساس اسناد و مستندات تحقيقات ميداني اعلام شد كه 14 نفر از كاركنان و دست‌اندركاران نهاد رياست‌جمهوري بستگان خود را به اين سفر بردند.

روايت رحيمي از پاكدستي و ساده‌زيستي

محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور گفته: هيچ كس نبايد كاري كند يا حرفي بزند كه دولت جديد تضعيف شود و همه بايد به رئيس‌جمهور منتخب كمك كنند تا روند خدمت‌رساني و كارهاي عمراني همچون گذشته ادامه پيدا كند.به گزارش تسنيم، رحيمي معاون اول رئيس‌جمهور گفته: وقتي آمار و ارقام وزارتخانه‌هاي مختلف را مورد بررسي قرار مي‌دهيم تحولات و پيشرفت‌ها به قدري است كه باعث حيرت مي‌شود.

رحيمي گفته: پيشرفت‌هاي دولت احمدي‌نژاد در شرايطي است كه منابع و امكانات كشور تغيير چنداني نداشته و تحريم‌ها و فشار دشمنان نيز بر مشكلات و موانع افزوده است اما اين دولت با تلاش شبانه‌روزي و پشتكار اجازه نداد تحريم‌ها موجبات رنج و زحمت براي مردم و شادماني براي دشمنان را به‌وجود آورد.

رحيمي ساده‌زيستي و پاكدستي دولت احمدي‌نژاد را از دلايل موفقيت و محبوبيت اين دولت برشمرد و گفته: در شرايطي كه دشمنان، بانك مركزي، بنادر و فروش نفت ما را تحريم كرده بودند كارهاي عمراني و تكميل زيرساخت‌هاي كشور همچنان با سرعت در حال انجام بود كه اين به‌دليل بركتي است كه خداوند به پاكي دولت‌هاي نهم و دهم عطا فرمود.

واكنش پورمحمدي به سخنان و آمارهاي احمدي‌نژاد

رئيس سازمان بازرسي كل كشور، در واكنش به انتقادات رئيس‌جمهور نسبت به عملكرد و گزارش‌هاي اين سازمان، اين گفته‌ها را بي‌انصافي دانسته و گفته: ‌اگر بنا به نقد باشد ما نيز گزارش مفصلي از كاستي‌ها همراه با آمار ارائه مي‌دهيم تا مقداري از واقعيت‌ها ديده شود. اما فكر مي‌كنم از آنجا كه فضاي معتدلي در كشور حاكم شده است بهتر است با گذشت و تفاهم جامعه را به سمت اميد و اعتماد هدايت كنيم.

به گزارش ايلنا، حجت‌الاسلام مصطفي پورمحمدي در مراسم انعقاد تفاهمنامه همكاري ميان شوراي عالي استان‌ها و سازمان بازرسي كل كشوربا بيان اينكه بيشترين گله‌گذاري همراه شدن تعابير ناروا و ناشايستي است كه نثار دستگاه‌هاي نظارتي و سازمان بازرسي مي‌شود، گفته: رئيس‌جمهور در آخرين گفت‌وگو و ديدار خود با رهبري مشكلات اقتصادي كشور را ريشه در افول اقتصادي جهان، ‌تحريم‌ها و برخورد دستگاه‌هاي نظارتي عنوان كرد. اين گفته‌هاي رئيس‌جمهور ناروا و خارج از انصاف است.

پورمحمدي گفته: برخي از حوادث، تلاش‌هاي انسان‌ها را از بين مي‌برد تعابيري كه زحمات انسان‌ها را از بين مي‌برد موجب كدورت مي‌شود. دولت زحمات زيادي كشيده است و نبايد با گفتن برخي موارد زحمات ديگران را از بين ببرد اين نوع قضاوت‌ها صحيح نيست.

پيشنهاددهنده به روحاني زياد است؛ جايي براي من نيست

به گزارش فارس، سيدهادي خامنه‌اي دبيركل مجمع نيروهاي خط امام كه در ضيافت افطاري حزب اسلامي كار حضور يافته بود در پاسخ به سوالي بر اين اساس كه نظرتان درباره تشكيل حزب فراگير با محوريت آيت‌الله هاشمي رفسنجاني چيست، گفته: حزب فراگير مي‌تواند خوب باشد ولي شرايط بسياري دارد كه در اين مصاحبه نمي‌گنجد.

وي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر اينكه آيا دولت جديد توانسته مطالبات اصلاح‌طلبان را پاسخگو باشد، گفته: اصلاح‌طلبان هميشه عمل به قانون را مي‌خواستند و امروز نيز چيزي فراتر از عمل به قانون را نمي‌خواهند ان‌شاءالله كه دولت جديد بتواند به آن عمل كند.سيد هادي خامنه‌اي در پاسخ به اين پرسش كه آيا پيشنهادي براي كابينه داده‌ايد، گفته: من پيشنهادي ندارم اما پيشنهاددهنده‌هاي زيادي دور و بر هستند كه ديگر فرصتي براي پيشنهاد از سوي ما نمي‌ماند. بنابراين وظيفه همه ما همكاري با دولت جديد است كه البته اين به معني ورود به داخل كابينه نيست.

فضاي مجلس از نگاه پزشكيان

مسعود پزشكيان گفته: آقاي احمدي‌نژاد متاسفانه اصرار به ناديده گرفتن قانون داشتند و به همين دليل شاهد اين بوديم كه فضايي مملو از تنش و چالش بين پاستور و بهارستان به وجود ‌آمد كه اتفاقا هزينه‌هاي زيادي را به كشور تحميل كرد.پزشكيان گفته: با توجه به اينكه دولت جديد با شعار اعتدال و منطق‌گرايي از مردم راي گرفته، اين اميدواري به وجود آمده است كه با روي كار آمدن دولت آقاي روحاني شرايط بهبود پيدا كند.

وي درباره واكنش احتمالي نماينده‌هاي مجلس به وزراي پيشنهادي رئيس‌جمهوري منتخب گفته: بايد به برخي از ساكنان بهارستان هم كه ظاهرا دنبال رويارويي با دولت آتي هستند، گفت كه راي منفي بي‌حساب و كتاب دردسرآفرين است و قوه مجريه را در همان آغاز كار با مشكل مواجه مي‌كند. پس بهتر است همه آنهايي كه قرار است با راي خود كابينه يازدهم را پاستور نشين كنند، فقط با توجه به ويژگي‌هاي گزينه‌ها راي بدهند و به هيچ‌وجه سياسي كاري نكنند تا دولت جديد بتواند با توانمندي و البته تمركزي بالا فعاليتش را شروع كند.

با پارتي‌بازي معاون شركت نفت كيش نشدم

نعيمه اشراقي فعال سياسي اصلاح‌طلب و نوه امام خميني(ره) پس از سال‌ها كه عدم ورود به سياست را ترجيح داده بود، بالاخره وارد سياست مي‌شود و مدتي است كه در رسانه‌ها نيز مطرح مي‌شود.نعيمه اشراقي درباره دليل وارد شدنش به دنياي سياست گفته:علت اصلي من در ورود به سياست اين بود كه يك جاهايي واقعا احساس خطر كردم.

يعني براي كشورمان احساس خطر كردم، براي نظام ايران احساس خطر كردم و شايد هم كمي تعصب خانوادگي و تعلق به پدربزرگم روي تصميم من براي حضور در عرصه سياست تاثير گذاشته باشد. يعني احساس كردم كه گاهي به امام(ره) و انقلابي كه امام پايه‌گذار آن بودند خيلي جفا مي‌شود.

احساس كردم انقلابي كه امام خميني(ره) پايه‌گذار آن بودند، واقعا در بعضي جاها از مسير خود منحرف مي‌شود. شايد آن تعلقات خانوادگي باعث شد كه دل من يك ذره بيشتر بسوزد، فكر كردم امام(ره) خيلي براي اين نظام زحمت كشيده و بعد خيلي اهداف بزرگي داشتند و احساس كردم كه روياي امام(ره) به‌حقيقت نپيوست.

به همين دليل، احساس كردم كه شايد ما بتوانيم كمي تاثيرگذار باشيم و علت ادامه اين ورود به سياست اين بود كه ديدم ما صداي بلندي براي شنيدن داريم و شايد باور خود من اين نبود و من هميشه فكر مي‌كردم كه امام بيست و چند سال است كه فوت كرده و ممكن است حضور ايشان كمرنگ شده باشد و بعد ديدم كه اصلا اينطور نيست.

اشراقي در پاسخ به اينكه آيا به خاطر اينكه شما نوه امام هستيد در شركت نفت كيش مسئوليت داريد ؟ گفته:اتفاقا يك بار از من سوال كردند كه آيا با پارتي بازي به اينجا آمدي؟! كلا ماهيت ما اين است كه به دولت مشاوره مي‌دهيم و كارفرماي اصلي ما دولت است. ما يا مشاوره مي‌دهيم يا پيمانكار دولت هستيم؛ كه من در پاسخ به اين سوال گفتم دولت دلش هم بخواهد كه ما به او مشاوره دهيم. وي در ادامه گفته:واقعا اينطور نيست كه من با پارتي به اينجا رسيده باشم.

اگر فردي با شرايط خودم يعني فارغ‌التحصيل از دانشگاه اميركبير با 10 الي 15 سال سابقه در صنعت نفت باشد من از همين‌جا تعهد مي‌دهم كه استخدامش كنم.وي در پاسخ به اينكه پس نوه امام خميني(ره) با ديگران فرقي ندارند؟ گفته:اصلا نبايد فرقي داشته باشند. من به اين دليل شركت نفت كيش را دوست دارم، زيرا اينطوري نيست كه يكي از بيرون آمده باشد و مديرعامل شده باشد. واقعا همه در سر جاي خودشان هستند.

*جمهوري اسلامي

تظاهرات مسالمت‌آميز مردم مهديشهر در اعتراض به جدائي از شهميرزاد

* از مهديشهر خبر مي‌رسد جمع زيادي از مردم اين شهر با برپايي تظاهرات آرام و مسالمت‌آميز، اعتراض خود را به مصوبه تجزيه شهرستان مهديشهر وجدائي شهميرزاد از آن را اعلام كردند. تظاهركنندگان كه پيشاپيش آنان امام جمعه موقت مهديشهر، روحانيون، اعضاي شوراي اسلامي دوره سوم، منتخبين شوراي اسلامي دوره چهارم و معتمدين شهر حضور داشتند، با سر دادن نداي‌الله اكبر و شعار "ما ذوالفقار حيدريم ـ فداييان رهبريم"، "تجزيه شهرستان محال است محال است"، "ما مردم مهديشهر، مطيع امر رهبر" خواستار لغو مصوبه تجزيه شهرستان مهديشهر شدند.

راهپيمايان پس از عبور از كوچه‌ها و خيابان‌هاي شهر، در ميدان شهداي مهديشهر گرد آمده و اعلام كردند تا لغو اين مصوبه به اعتراضات خود ادامه داده و تحت هيچ شرايطي كوتاه نخواهند آمد. معترضان خواستار لغو مصوبه دولت مبني بر تجزيه شهرستان مهديشهر (شهرستاني كه در سال 87 از بخش بشهرستان ارتقاء يافته) با جدايي بخش شهميرزاد ازتوابع اين شهر شدند.

هيئت دولت در آخرين سفر استاني خود به سمنان در سال جاري در مصوبه‌اي ارتقاي بخش شهميرزاد كه تنها بخش تابع شهرستان مهديشهر است به شهرستان را تصويب كرد كه با اعتراض مردم مهديشهر مواجه شد و به همين دليل دولت تاكنون اجراي اين مصوبه را مسكوت گذاشته بود. چاپ خبر قريب‌الوقوع بودن تجزيه مهديشهر و شهرستان شدن بخش‌هاي شهميرزاد و بسطام به نقل از استاندار سمنان در يك نشريه محلي استان بار ديگر اعتراض مردم مهديشهر را برانگيخته است.

***
* توزيع روزنامه‌ها در شهرها و استان‌ها بامشكلاتي كه شركت‌هاي هواپيمائي ايجاد كرده‌اند دچار اختلال شده و موجب اعتراض مردم گرديده است. مديرعامل شركت سيمرغ كه نماينده ارسال مطبوعات از طريق هوايي است مي‌گويد با اينكه توزيع مطبوعات يك اقدام فرهنگي مي‌باشد و با در نظر گرفتن اهدافي كه اين شركت در زمينه‌هاي فرهنگي دارد، اما شركت‌هاي هواپيمايي همكاري لازم را به عمل نمي‌آورند.

آقاي نيازي اضافه مي‌كند: بارها در اين خصوص با بعضي از مديران ارشد شركت‌هاي مختلف هواپيمايي صحبت كرده‌ام اما متاسفانه براي آنها مطبوعات و بار عادي فرقي نمي‌كند، در حالي كه عدم ارسال به موقع روزنامه‌ها موجب هدر رفتن زحمات چندين گروه از خبرنگاران، تحريريه، چاپخانه و... و نرسيدن نشريات به شهرستانها مي‌شود. اصحاب مطبوعات از رئيس هواپيمائي كشوري و وزير راه و شهرسازي انتظار دارند اين مشكل را حل نمايند.

***
*رئيس مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اينكه نظام آماري كشور بايد اصلاح شود، گفت: اين روزها ما شاهد ارائه آمارهاي مختلفي هستيم و تناقضات زيادي در اطلاعات و آمار وجود دارد. به گزارش مهر، كاظم جلالي گفت: بر اساس آمار رسمي نرخ تورم نقطه به نقطه خرداد 91 با خرداد 92، 61 درصد است و اين رقم بسيار بالايي است و شاخص كلي نيز 41.2 درصد را نيز نشان مي‌دهد و به نظر مي‌رسد بايد در اين خصوص چاره‌انديشي جدي كرد.

وي افزود: ما در بخش سلامت نيز با مشكلات جدي روبرو هستيم و در بحث دارو تقريبا با يك بحران مواجهيم. در بخش كشاورزي نيز امسال شاهد بوديم كه در مساله گندم با تدبير عمل نشد و قيمتي كه بعدا گران‌تر شد، بيشتر نصيب دلالان شد و كشاورزان ما از اين مساله نتوانستند سود خودشان را ببرند
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد